Recepción Corporalment
Últimas entradas de Recepción Corporalment (ver todo)

Per als qui no ho sapigueu, la microbiota és el conjunt d’organismes presents en un entorn definit, variant segons el seu entorn. Un exemple d’esta, podria ser la del tub digestiu.

Aquesta conté milions de microorganismes i pot alterar de manera significativa la nostra salut, donant-li en aquests últims anys moltíssima importància en el cos pels problemes que estan apareixent a causa d’una dolenta microbiota.

Però, i quines són les seues funcions? A continuació, vos les deixem resumides:

  • Actua com a barrera de protecció de l’intestí.
  • Produeix mucosa intestinal, activitat enzimàtica de mucosa i irrigació cel·lular de l’intestí.
  • Madura el sistema immunitari intestinal.
  • Te una funció metabòlica en la digestió de certs aliments, la qual cosa provoca una mala absorció dels nutrients si la microbiota no està en bon estat, generant així símptomes digestius.
  • Conecta l’intestí amb el cervell, podent influir en la nostra conducta i estat d’ànim entrellaçats entre si físicament pel nervi vague, el que pot produir problemes cranials, i químicament per les hormones i neurotransmissors. Tot i això, la depressió i l’ansietat poden causar canvis en la microbiota a causa de la resposta a l’estrés.

Així doncs, podem dir que amb un bon tractament visceral i un canvi d’hàbits alimentaris pots protegir-te i ajudar-te a mantenir el teu cos en ple rendiment!

A Corporalment comptem amb grans professionals que poden ajudar-te a millorar la teua salut gràcies als tractaments osteopàtics i també amb una correcta pauta d’alimentació.

Possa’t en contacte amb nosaltres i demana la teua cita al: 684 187 343.

Estarem encantats de poder ajudar-te! 

 

Per a més informació sobre aquest tema i els tractaments que es poden dur a terme per millorar-ho, podeu consultar els següents enllaços:

La importància de tindre una bona microbiota

Què és la osteopatia visceral?

Osteopatia i microbiota

Dietètica i Nutrició per a una bona microbiota

Dirección

Calle Lagasca 12
12003
Castellón de la Plana

¿Dónde estamos?

Datos de contacto

COLABORADORES

Diseño y posicionamiento web by TANTATA SOLUTIONS | © CORPORALMENT CASTELLÓ

error: Content is protected !!