Recepción Corporalment
Últimas entradas de Recepción Corporalment (ver todo)

Diatermia Diacare 5000, la efectivitat de la tecarteràpia en el dispositiu més portàtil del mercat!


Per sort, la Diatèrmia està deixant de ser desconeguda a l’àmbit de la fisioteràpia. Aquest tractament, basat en l’ escalfament local de teixits en una zona del cos sota la influència d’un fort camp elèctric o magnètic, s’ha fet amb un lloc d’honor al camp de la salut i això és gràcies al seu incomparable nivell a l’hora de relaxar els músculs i alleujar la sensació de dolor.

Pocs Centres Sanitaris a Castelló disposen d’aquests tipus d’aparells i cap d’ells en té un com el que hem adquirit a Corporalment: Diatermia Diacare 5000; pensat per ajudar a millorar encara més la salut dels nostres pacients, sempre des de la perspectiva de la Teràpia Manual. És per això, ens hem decidit per la Diatermia Diacare 5000 de Globus (multifreqüència, m. capacitiva i resistiva, programa atèrmic, termoforesis, elèctrodes miofascials, mode automàtic, elèctrodes monopolars i bipolars,… i el més important: REGISTRE SANITARI.

La diatèrmia té entre altres els següents efectes terapèutics: antàlgic, relaxant muscular, antiinflamatori, drenant, estimulador del metabolisme local (trofisme cel·lular), cicatritzant i acció sedant general.
A la pràctica diària de la fisioteràpia/osteopatia, la major afluència de pacients ens arriben perquè pateixen algun tipus de dolor, tenen una inflamació o alteracions funcionals. Per això, pràcticament gairebé totes les patologies musculoesquelètiques són susceptibles de ser tractades amb diatèrmia.

A més a més, és la més utilitzada pels esportistes, ja que accelera la recuperació després de l’esforç que han fet i permeteix major càrrega d’entrenament. També s’utilitza per a qualsevol tipus de lesió esportiva.

L‘eficàcia, la seguretat i el comfort fan d’aquest tractament una experiència única! 

A què esperes a provar-la? Demana la teua cita amb nosaltres!         

 

 

Dirección

Calle Lagasca 12
12003
Castellón de la Plana

¿Dónde estamos?

Datos de contacto

COLABORADORES

Diseño y posicionamiento web by TANTATA SOLUTIONS | © CORPORALMENT CASTELLÓ

error: Content is protected !!