“Promovem el desemvolupament integral dels nens/as a través del joc espontani I del diàleg tonic”
En les sessions de Psicomotricitat Relacional deixem actuar als nens/as des del seu llenguatge natural: el joc espontani. A partir d’aquí ens mostren com són i com viuen i entenen el món: els seus desitjos, les seves emocions, les seves necessitats i conflictes.
La psicomotricista està disponible per al joc, espera, accepta, dóna permís, facilita i assegura que l’entorn és segur para tots. Acull als nens/as des d’una mirada de plena acceptació i els acompanya en el joc des del mateix llenguatge corporal.
Es treballa des d’un enfocament preventiu i educatiu amb l’objectiu d’afavorir un desenvolupament sa i equilibrat en tots els àmbits: psico-afectiu, emocional i físic.
La PR afavoreix el desenvolupament d’una major autoconfiança i autoestima. Fomenta la conquesta de l’autonomia motora i emocional, el procés de socialització, la capacitat de resolució de conflictes i d’adaptació al mitjà, i el potencial creatiu.
El treball en les sessions facilita la modulació de l’agressivitat natural i els ajuda a canalitzar les emocions sense que siguin nocives per a ells ni pels altres.
Sessions setmanals de 1h de durada. Grups reduïts, de 2 a 6 anys d’edat
Més información i inscripcions 2018/19:
[email protected]

Pilar – 666139807
Psico-motricista Relacional i especialista en Acompanyament Respectuós de la infància

Dirección

Calle Lagasca 12
12003
Castellón de la Plana

¿Dónde estamos?

Datos de contacto

964 634 640
[email protected]

COLABORADORES

Diseño y posicionamiento web by TANTATA SOLUTIONS | © CORPORALMENT CASTELLÓ

error: Content is protected !!