Vos presentem un nou entrenament de força de dosi homeopàtica, que tan sols necessita un treball real d’uns 15 minuts a la setmana. Aquesta proposta està basada en els estudis i posada en pràctica d’Enric Marés, professor de tècniques corporals i autor del llibre Gimnàstica Conscient (2015, Ed. Hispano Europea), amb una experiència de més de 30 anys en aquest camp. Marés portava molts anys pensant que a les classes de gimnàstica faltava el treball de força, i després de 10 anys d’investigació i posada en pràctica amb els seus alumnes ha pogut comprovar interessants i beneficiosos resultats. Amb l’interès continu de poder oferir uns serveis de tractaments i treball corporal més ampli, Corporalment va contactar Marés i ara el nostre equip s’està formant amb ell, per poder així ampliar el nostre treball.
Se sap que les males postures, la falta de moviment i la falta de força (Yang) comporten desequilibris múscul-esquelètics i moltes voltes dolor. El treball de consciència corporal que realitzem a través d’estiraments i moviments suaus (Ying) és un dels camins que ens ajuda a alliberarles tensions i bloquejos que vivim. No obstant això, la falta de força i/o mal funcionament d’un múscul, ja siga per escurçament o debilitat, comporta un moviment ineficient de l’estructura i per tant un sobre esforç d’altres parts del cos. Amb aquest treball es pretén trobar l’equilibri de totes les parts, perquè la força i la flexibilitat són conceptes complementaris i no contraris; i facilitar al cos que puga relaxar o enfortir allà on siga més necessari.
Al llarg del nostre dia, en realitzar les tasques de la vida diària, totes les persones necessitem moure, com a mínim, el pes del nostre propi cos, a més de les càrregues que suportem. Se sap que la força es va perdent amb l’edat, però no pel pas dels anys, sinó per la falta d’un estímul suficient perquè aquesta es mantinga. L’objectiu del treball de força és, per tant, augmentar i mantenir la força que necessitem per a funcionar en el dia a dia de la manera més autònoma i saludable possible.
Amb la consciència que la majoria de les persones que assisteixen als nostres grups no són clients potencials d’un gimnàs tradicional, i sabedors que busquen el “benestar” a partir dels treballs suaus que oferim des de fa temps, l’equip de Corporalment, tant fisioterapeutes com facilitadors, hem volgut introduir aquest canvi a basant-nos en el treball d’Enric Marés, tot de manera progressiva i amb els mitjans de què disposem. Donat que coneixem els resultats on els exercicis de força s’han introduït dins de les sessions de Vivències Corporals, hem pensat adient començar tot seguint les consignes que ens caracteritzen: consciència, lentitud, respecte i seguretat per al cos, basat en un rigorosa anatomia i el seu funcionament
Perquè…
Com ens sentim quan ens sentim forts?
Com podem suportar els quefers de la vida si la nostra esquena no els suporta?
Com podem posar límits si els nostres braços i pit no tenen força per parar el que no ens interessa?
Com podem sentir-nos arrelats i amb seguretat si les nostres cames no ens alcen, mouen o suporten?
Aquesta força no és una capacitat per a la competició o la imatge, sinó que és necessària per a la vida. Per a sobreviure cal una força que ens permeta funcionar de la millor manera possible, i a Corporalment volem ajudar-te a que trobes, pels teus propis mitjans, la millor qualitat de vida possible.
Encara que hi ha més llocs a la ciutat que treballen a través dels estiraments i la consciència corporal, a l’incorporar aquests canvis, Corporalment passa a ser el primer i únic centre a Castelló de referència en aquest treball de força conscient.
Per tot això hem triat dues maneres d’oferir aquesta proposta:
1) Les classes de Vivències Corporals que seran a partir de setembre de 1h30min i inclourà una part de treball de força.
2) Un grup de FORÇA CONSCIENT, on les persones que necessiten un entrenament de força funcional, siguen o no participants d’aquestes activitats a Corporalment, tinguen l’oportunitat de treballar amb aquesta filosofia on l’equilibri es troba entre el YING: Suavitat i el YANG: Força.
Amb tota la il•lusió, esperem gaudir i veure aquests beneficis tots junts.
Gràcies!
L’equip de Corporalment

Dirección

Calle Lagasca 12
12003
Castellón de la Plana

¿Dónde estamos?

Datos de contacto

964 634 640
[email protected]

COLABORADORES

Diseño y posicionamiento web by TANTATA SOLUTIONS | © CORPORALMENT CASTELLÓ

error: Content is protected !!